Mycie i dezynfekcja w przemyśle spożywczym.
Od 1996 roku nieustannie realizujemy zadania wymagające użycia właściwych środków chemicznych w celu osiągnięcia najwyższej skuteczności w procesach mycia i dezynfekcji.
Osiągnięcie wysokiego poziomu higieny wymaga użycia nie tylko środków chemicznych , ale również dobrze dobranego sprzętu technicznego jak i znajomości przepisów obowiązujących w tym zakresie.
Dystrybucja środków dezynfekcyjnych i myjących, doradztwo w zakresie utrzymania czystości fizycznej i mikrobiologicznej.
Szczotki i zgarniacze, VIKAN -higiene system.
Maty dezynfekcyjne.
Higieniczne art. jednorazowe.
Kontrola mikrobiologiczna.
Oddział w Gdynii: ul. Demptowska79
tel: 58 664 4382, kom. 502 665446
DEZCHEM Aleksander Chwieralski
ul. Niezłomnych 17
62-040 Puszczykowo
woj. wielkopolskie
www.dezchem.pl
Przypominamy fachowcom, aby pobierali referencje z każdej usługi i w ten sposób budowali wlasny wizerunek.